Eindelijk is hij er dan, mijn blog!

Schrijfkriebels, die zijn er al lang. Eigenlijk zijn ze nooit weggeweest. Net als mijn liefde voor mode en retail. Tijd om mijn schrijfkriebels weer de ruimte te geven, tijd voor mijn blog!

Ik werk al jaren voor het prachtige label VERO MODA. Dagelijks laat ik de mooie materialen door mijn handen glijden en geniet ik van de geur die vrij komt bij het openen van dozen met nieuwe collectie. Mijn liefde voor het werken met mensen en retail probeer ik dagelijks over te brengen op de meiden die dagelijks advies geven in de winkels waar ik verantwoordelijk voor ben.

Maar mijn ambities reiken verder, ik wil iedereen overtuigen van de prachtige, afwisselende, uitdagende en maar vooral mooie wereld die retail heet!

One thought on “Eindelijk is hij er dan, mijn blog!

Leave a Reply